Корисний та смачний салат із пекінської капусти

Смачний салат із пекінської капусти. Пекінська капуста як інший вид капусти здатна зберігати вітаміни і корисні речовини протягом усієї зими. Через свою структуру пекінська капуста настільки універсальна в приготуванні різних страв, що її використовують у поєднанні з фруктами, ягодами, морепродуктами, м'ясом, сирами, ковбасами і т.д.

Корисний та смачний салат із пекінської капусти

Відомим фактом є і те, що пекінська капуста може замінити вам зелень салату в будь-якій страві.

Це цікаво

А про користь цього продукту можна говорити нескінченно, недарма, її цінували римляни, цінують жителі Сходу та й у наших краях вона дуже популярна. У листі пекінської капусти міститься більшість всього набору вітамінів: A, C, B1, B2, B6, PP, E, P, K, U; мінеральні солі, амінокислоти, білки, органічні кислоти та антиоксиданти. За що її визнають найкращим профілактичним продуктом, здатним попередити рак.

Пропонуємо Вам приготувати дуже смачний салат із пекінської капусти, який до того ж є корисним завдяки не тільки капусті, але й мигдалю з кінзою.

Корисний та смачний салат із пекінської капусти

Цей рецепт розрахований на 4 порції. Загальний час приготування: 15 хв.

Складові:

  • Мигдаль – ½ чашки;
  • Рослинна олія – 3 столові ложки;
  • Рисовий оцет – 2 столові ложки;
  • Соєвий соус – 1 столова ложка;
  • Цукор – ½ чайної ложки;
  • Пекінська капуста – ½ кг;
  • Зелена цибуля – 2 шт;
  • Кінза – ¼ чашки;
  • Свіжий чорний перець.

Приготування:

1. Розігрійте духовку до 200 °С. Викладіть на деко мигдаль і запікайте протягом п'яти хвилин. Відкладіть убік і дайте охолонути.

Це цікаво

2. Тим часом наріжте пекінську капусту, зелену цибулю та кінзу.

3. У мисці змішайте олію, оцет, соєвий соус і цукор. Додайте капусту, зелену цибулю, кінзу та перемішайте все. Наприкінці покладіть миску мигдаль і приправте перцем. Ще раз струсіть обережно вміст миски і ваш простий та смачний салат з пекінської капусти готовий!

Смачного!

[rainmaker_form id="36985"]

Повернися живим