Як приготувати смачний овочевий суп

Як приготувати смачний овочевий суп

Зараз той час, коли овочів велика різноманітність і можна втілювати будь-які кулінарні фантазії. Для перших страв, безперечно, відмінно підходить овочевий суп. Комбінація овочів у ньому може бути різною, все залежить від майстерності кухаря.

У нашій родині всі дуже люблять овочевий суп із цвітною капустою . І ми із задоволенням ділимося рецептом його приготування з Вами.

Це цікаво

Як приготувати смачний овочевий суп

Складові:

  • Бульйон - 3 л
  • Картопля - 10 шт розміром трохи більше волоського горіха
  • Морква - 2 шт
  • Цибуля - 1 шт середнього розміру
  • Цвітна капуста - 1/2 частина
  • Кабачок - 1/2 частина
  • Помідор - 1 шт
  • Болгарський перець - 3 шт середнього розміру
  • Зелень
  • Рослинна олія
  • Часник - 2 зубочки
  • Сіль
  • Чорний мелений перець
  • Лавровий лист

Приготування:

1. Зваріть м'ясний бульйон та підготуйте продукти:

Підготуйте продукти

2. Почати варто з цибулі, щоб (поки вона засмажуватиметься) зайнятися іншими продуктами. Поріжте цибулину:

Поріжте цибулю

3. Порізану цибулю розділіть навпіл і відправте одну частину в сирому вигляді в киплячий бульйон.

Додати частину цибулі в бульйон

4. Другу частину цибулі підсмажте на олії в сковороді до золотистого кольору:

Підсмажте цибулю
Цибуля готова

5. Підготуйте картоплю, розріжте її на 4 частини і відправте в каструлю з бульйоном.

Поріжте картоплю

6. Поки цибуля підсмажується, поріжте моркву:

Поріжте моркву

7. Поріжте болгарський перець:

Поріжте перець

8. Коли цибуля підсмажиться, по черзі додайте до неї моркву, а потім перець і засмажте їх разом:

Додайте моркву та перець до цибулі

9. Поки овочі смажаться, ріжемо помідор:

Поріжте помідор

І додаємо його в сковороду до моркви та перцю:

Додати помідор у сковороду

За бажанням сковороду можна накрити кришкою і злегка пригасити вміст.

Це цікаво

10. Поріжте кабачок:

Поріжте кабачок

Засмаження можна вважати готовою, як тільки помідор віддасть свій сік.

Зажарка готова

Зніміть сковороду з вогню і надішліть засмажку в каструлю з бульйоном слідом за картоплею.

Відправте засмажку в суп

11. Не обполіскуючи від засмаження сковороду і не додаючи олії до неї, покладіть порізаний кабачок, щоб злегка підсмажити його. Як тільки він буде готовий, додайте його до вашого овочевого супу.

Підсмажте кабачок

12. Відокремте суцвіття капусти і поріжте більші шматочки:

Поріжте цвітну капусту

13. Додайте трохи олії в сковороду і підсмажте на ній цвітну капусту.

Підсмажте цвітну капусту

Як тільки капуста трохи підрум'яниться, зніміть сковороду з вогню.

Цвітна капуста готова

Відправте капусту слідом за кабачком у каструлю.

Додайте капусту до супу

14. Поріжте зелень:

Поріжте зелень

Коли овочевий суп закипить, додайте зелень, посоліть, поперчіть і покладіть пару лаврових листів.

Посолити, приправити суп і додати зелень

Готуйте овочевий суп на середньому або повільному вогні, щоб він наповнився ароматами овочів і був ще наваристішим.

Смачний овочевий суп готовий!

Смачний овочевий суп готовий!

Подавайте овочевий суп до гарячого столу.

Смачного!

Повернися живим