
Зараз та пора, коли овочів велике розмаїття і можна втілювати будь-які кулінарні фантазії. Для перших страв, безсумнівно, чудово підходить овочевий суп. Комбінація овочів у ньому може бути різною, все залежить від майстерності кухаря.
У нашій родині всі дуже люблять овочевий суп із цвітною капустою. І ми із задоволенням ділимося рецептом його приготування з Вами.
Як приготувати смачний овочевий суп
Інгредієнти:
- Бульйон - 3 л
- Картопля - 10 шт розміром трохи більше волоського горіха
- Морква - 2 шт
- Цибуля - 1 шт середнього розміру
- Цвітна капуста - 1/2 частина
- Кабачок - 1/2 частина
- Помідор - 1 шт
- Болгарський перець - 3 шт середнього розміру
- Зелень
- Рослинна олія
- Часник - 2 зубочки
- Сіль
- Чорний мелений перець
- Лавровий лист
Приготування:
1. Зваріть м'ясний бульйон і підготуйте продукти:

2. Почати варто з цибулі, щоб (поки вона засмажуватиметься) зайнятися іншими продуктами. Поріжте цибулину:

3. Порізану цибулю розділіть навпіл і відправте одну частину в сирому вигляді в киплячий бульйон.

4. Другу частину цибулі підсмажте на олії в сковороді до золотистого кольору:


5. Підготуйте картоплю, розріжте її на 4 частини та відправте в каструлю з бульйоном.

6. Поки цибуля підсмажується, поріжте моркву:

7. Поріжте болгарський перець:

8. Коли цибуля підсмажиться, по черзі додайте до неї моркву, а потім перець і засмажте їх разом:

9. Поки овочі смажаться, ріжемо помідор:

І додаємо його в сковорідку до моркви та перцю:

За бажання сковороду можна накрити кришкою і злегка притушкувати вміст.
10. Поріжте кабачок:

Зажарку можна вважати готовою, щойно помідор віддасть свій сік.

Зніміть сковороду з вогню і відправте засмажку в каструлю з бульйоном слідом за картоплею.

11. не споліскуючи від засмажки сковорідку і не додаючи олії в неї, покладіть порізаний кабачок, щоб злегка підсмажити його. Щойно він буде готовий, додайте його у ваш овочевий суп.

12. відокремте суцвіття капусти і поріжте більші шматочки:

13. Додайте трохи рослинної олії в сковорідку та підсмажте на ній цвітну капусту.

Щойно капуста злегка підрум'яниться, зніміть сковороду з вогню.

Відправте капусту слідом за кабачком у каструлю.

14. Поріжте зелень:

Коли овочевий суп закипить, додайте зелень, посоліть, поперчіть і покладіть кілька лаврових листів.

Готуйте овочевий суп на середньому або повільному вогні, щоб він сповнився ароматів овочів і був ще більш наваристим.
Смачний овочевий суп готовий!

Подавайте овочевий суп до столу гарячим.



