Корисні ласощі – запечений лосось під мигдальною скоринкою

Корисні ласощі – запечений лосось під мигдальною скоринкою

Всі ми знаємо про здорову користь лосося. Завдяки вмісту Омега-3 жирних кислот, лосось є основним продуктом харчування для багатьох людей, які дбають про своє здоров'я. Тому варто обов'язково включати цю цінну рибу до свого раціону харчування.

Це цікаво

Пропонуємо Вам рецепт, від якого ви будете просто в захваті: запечений лосось у вигляді паличок, покритих хрусткою скоринкою з меленого мигдалю. Вам знадобиться лише жменька інгредієнтів і 20 хвилин часу на приготування. Підійде як свіжа риба , так і заморожена.

Корисні ласощі – запечений лосось під мигдальною скоринкою

Цей рецепт розрахований на 4 порції. Загальний час приготування – 25 хвилин.

Складові:

  • Філе лосося без шкіри – 450 г;
  • Молотий мигдаль -? склянки;
  • Паприка – 2 чайні ложки;
  • Сіль - 1 чайна ложка;
  • Перець -? чайної ложки;
  • Оливкова олія - ​​? чашки.

Приготування:

1. Попередньо розігрійте духовку до 220 °С. У неглибокій тарілці змішайте мигдальну крихту, паприку, сіль і перець і відставте убік.

Корисні ласощі – запечений лосось під мигдальною скоринкою

2. Філе лосося промийте та обсушіть за допомогою паперового рушника, потім розріжте на рівні довгі смужки. Вмочіть кожен шматочок лосося в оливковій олії, а потім рівномірно в мигдальній суміші.

3. Покладіть акуратно шматочки лосося на лист і збризкайте злегка оливковою олією. Випікайте протягом 18-20 хвилин, до золотистого кольору і хрусткої скоринки зовні.

Корисні ласощі – запечений лосось під мигдальною скоринкою

Подавайте запечений лосось із вашим улюбленим соусом. Відмінно підійде гірчичний соус або часниково-майонезний. Найсмачніший запечений лосось під мигдальною скоринкою може стати чудовою закускою до пива.

Смачного!

[rainmaker_form id="36985"]

Повернися живим