Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

Перші страви є невід'ємною частиною в раціоні слов'янської кухні. Різновиди перших страв кожна господиня обирає сама, залежно від уподобань її родини. І, звісно, найшвидший варіант побалувати рідних - це наваристий простий суп із вермішеллю.

Цей суп не вимагає будь-якої особливої навички і буде під силу всім, за умови дотримання рецепта. Вермішель "павутинка" чудово підходить як заправка для супу, вона швидко вариться і не сильно збільшується в розмірі (як це буває з іншими видами вермішелі).

Також Ви можете приготувати й інші перші страви за нашими рецептами:

Якщо тримати заздалегідь заготовлений м'ясний бульйон у холодильнику, то простий суп із вермішеллю ви зможете досить швидко приготувати. Це часто виручає, коли не вистачає часу на готування, але дуже хочеться чогось смачного та гарячого.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

Цей рецепт розрахований на 8 порцій. Час приготування: 20-25 хвилин (за умови готового бульйону).

Інгредієнти:

  • М'ясний бульйон - 3 л;
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт;
  • Часник - 3-4 зубочки;
  • Морква - 2 шт;
  • Перець болгарський - 1 шт;
  • Картопля - 3 шт;
  • Вермішель "павутинка" - 70 г;
  • Рослинна олія;
  • Зелень;
  • Сіль;
  • Перець чорний мелений;
  • Лавровий лист.

Приготування супу з вермішеллю "павутинка":

1. Поставте на плиту каструлю з м'ясним бульйоном, щоб нагріти його. А тим часом займіться продуктами. Очистіть цибулю від лушпиння, а також почистіть картоплю та моркву. Підготуйте часник і болгарський перець.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

2. Поріжте цибулю та моркву звичним для вас способом. Хтось любить дуже дрібно, інші - крупніше. Ми вибрали середній варіант нарізки цибулі та моркви.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

3. Розігрійте олію в сковорідці та підсмажте на ній 1/2 частину цибулі до золотистого кольору. Другу частину цибулі у свіжому вигляді додайте в м'ясний бульйон.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

4. Поки смажиться цибуля, поріжте болгарський перець, завдяки якому ваш простий суп із вермішеллю набуде вишукано-насиченого смаку.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

5. Додайте моркву з болгарським перцем до цибулі в сковороду.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

6. Розріжте картоплю на дрібні кубики.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

7. Покладіть картоплю в м'ясний бульйон, що закипає. Тепер можна трохи посолити суп.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

8. Овочі в сковорідці мають добре підсмажитися і пустити свій сік.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

9. Подрібніть зелень і розчавіть часник у часникодавці.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

10. Висипте вміст сковороди в каструлю з бульйоном. Простий суп із вермішеллю майже готовий. Не вистачає лише самої вермішелі.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

11. 10 хвилин по тому всипте вермішель "павутинку", зелень і часник у каструлю, а також додайте чорний мелений перець і лавровий лист та накрийте кришкою. Зробіть маленький вогонь і готуйте цей простий суп із вермішеллю ще 5 хвилин. Після чого вимкніть плиту і дайте супу настоятися трохи перед подачею на стіл.

12. Чудовий смачний і простий суп із вермішеллю "павутинкою" готовий! Подавайте його до столу гарячим.

Як приготувати простий суп із вермішеллю "павутинка"

Смачного!

Повернись живим