Колір настрою Latinium

Шампанське називають напоєм свята. Воно краще за інші види алкоголю підходить для особливих випадків, коли важливо оточити себе феєричною атмосферою. Ігристий напій легко п'ється, не п'янить, ефектний при подачі. Гарний приклад вдалого вибору алкогольної продукції до святкового столу - ігристе вино Latinium. Напій виготовляє німецька компанія Peter Mertes. Біле напівсолодке здобуло популярність у широких верств споживачів за ніжний легкий фруктовий смак та яскравий квітково-фруктовий аромат. Щорічний обсяг продажу перевищує 250 млн. пляшок.

Колір настрою Latinium

Особливості виробництва ігристих вин Latinium

На виробництві працює 300 працівників, які постійно контролюють технологічний процес.

  • Для приготування ігристого вина відбирають зрілий виноград. Його вирощують партнерські фермерські господарства для Peter Mertes.
  • Виноматеріал ретельно перебирають, щоб унеможливити попадання у виробництво м'ятих і підгнилих ягід.
  • Далі сировину відправляють під прес. Отриманий сік бродить у великих сталевих ємностях.
  • Коли процес ферментації завершено, вино фільтрують та стабілізують.
  • Перед тим, як напій розіллють по пляшках, зразок його відправляють до лабораторії, щоб перевірити відповідність стандартам.

На виході отримують молоде легке свіже шампанське з гармонійним збалансованим смаком і чистим ароматом білих квітів. Далі продукт розливається по пляшках із синього скла. Ефектне пакування робить його помітним на полицях у винних магазинах. А букет, що запам'ятовується, ― популярним супроводом будь-якого свята. Традиційно в ресторанах та на званих вечерях подають ігристе вино Latinium у охолодженому до 9-11 градусів вигляді. За такої температури букет розкривається максимально повно. Недопиту пляшку шампанського зберігають у холодильнику трохи більше 24 годин, щільно закривши її пробкою.

Гастрономічні поєднання

Алкогольний напій стане гарним супроводом романтичного вечора, пляжної вечірки, дружньої зустрічі. Легке освіжаюче вино з приємним фруктовим букетом добре підходить до різних страв та закусок. Його можна подати як самостійний аперитив, за обідом або вечерею до страв з морепродуктів, білого м'яса. Добре підходить Latinium до баранини, м'яса кролика, дичини. Салати – легкі, середземноморської кухні. Бутерброди з м'ясом птиці, червоною рибою, креветками. Вдалим доповненням до вина як дижестиву стануть садові фрукти, мармелад, мигдальне печиво, солодкі горіхи - фундук, кешью, кедрові.

Купити ігристе вино Latinium та легкі закуски до нього пропонує маркет важливих штук Маудау . Оформити замовлення можна на сайті компанії, доставка замовлень здійснюється по Україні "Новою Поштою" протягом 1-2 днів.

Повернися живим