Що можна приготувати з макаронів?

Можна з упевненістю сказати, що макаронні вироби є на кожній кухні. Адже страви з них виходять смачні, а час приготування — мінімальний. До того ж різноманітність макаронів дозволяє готувати ресторанні шедеври на домашній кухні.

Відварені макарони, заправлені рослинною олією — вже є самостійною та поживною стравою. Смак можна вдосконалити, додавши улюблений соус, сир, шматочки м’яса, овочів або грибів.

Що можна приготувати з макаронів?

Якщо Ви полюбляєте макарони, тоді наступна добірка зі страв спеціально для Вас!

5 смачних страв з макаронних виробів

Щоб їжа вийшла смачною та привабливою, потрібно не тільки вміти її правильно готувати. Дуже важливо вибирати якісні та правильні продукти. Макаронні вироби від METRO - це завжди якісний товар, з якого виходять смачні страви.

  1. Паста Пене Араб’ята . Дуже проста в приготуванні. Робимо соус з цибулі, гострого перцю, вина, часнику та томатів. Потім до нього додаємо цю пасту або ту, що у Вас є вдома. Готову страву зверху посипати твердим сиром. Бачите, як все просто!
  2. Макаронна запіканка . Відварюємо макарони, нам підійдуть великі або середні за розміром. Викладаємо їх у форму для запікання. Зверху заливаємо сумішшю з томатів, яєць, сиру та олії. Прянощі використовуємо на власний смак. За 5 хвилин до готовності посипаємо сиром.
  3. Паста Болоньєзе . Якщо не брати до уваги подробиці, то це звичайні макарони з томатом та фаршем. Засвоївши цю інформацію, Ви швидко зможете приготувати чудову страву!
  4. Паста з тунцем та оливками . Готується дуже легко. Для неї потрібен консервований тунець, голівка часнику, оливки та біле сухе вино. Робимо соус із цих інгредієнтів, а потім в нього додаємо відварені макарони.
  5. Паста Карбонара . Ну, куди ж без неї? В оригінальному рецепті цієї пасти немає пармезану та бекону. Натомість до складу входить сир «Пекоріно Романо» та сало «Гуанчале». Спробуйте Пасту Карбонара так, як готують її італійці.
Що можна приготувати з макаронів?

Поріжте сало невеликими шматочками, додайте дрібно нарізаний часник та наріжте цибулю. Це все перемістити на розігріту сковорідку, додайте туди 2 яйця та тертий сир. Відразу зніміть з вогню, щоб не звернулись яйця. Саме в цей соус додаємо відварені спагеті. Смачного!

Як приготувати макарони, щоб вони не злипалися: декілька порад

Що можна приготувати з макаронів?

Пропонуємо Вашій увазі покрокову інструкцію, щодо правильного приготування макаронних виробів:

  • Кидайте макаронні вироби лише у киплячу воду. Співвідношення – на 100 г продукту 1 л води.
  • Одразу зменште вогонь та періодично помішуйте.
  • Додайте ложку рослинної олії.
  • Чекайте готовності!

Ось бачите, щоб приготувати смачні популярні страви, не знадобиться багато часу та грошей! З макаронами все набагато простіше, дешевше та легше!

Повернися живим