Шампанське називають напоєм свята. Воно краще за інші види алкоголю підходить для особливих випадків, коли важливо оточити себе феєричною атмосферою. Ігристий напій легко п'ється, не п'янить, ефектний при подачі. Хороший приклад вдалого вибору алкогольної продукції до святкового столу - ігристе вино Latinium. Напій виробляє німецька компанія Peter Mertes. Біле напівсолодке завоювало популярність у широких верств споживачів за ніжний легкий фруктовий смак і яскравий квітково-фруктовий аромат. Щорічний обсяг продажів перевищує 250 млн. пляшок.

Особливості виробництва ігристих вин Latinium
На виробництві працює 300 співробітників, які постійно контролюють технологічний процес.
- Для виготовлення ігристого вина відбирають зрілий виноград. Його вирощують партнерські фермерські господарства спеціально для Peter Mertes.
- Виноматеріал ретельно перебирають, щоб унеможливити потрапляння у виробництво пом'ятих і підгнилих ягід.
- Далі сировину відправляють під прес. Отриманий сік бродить у величезних сталевих ємностях.
- Коли процес ферментації завершено, вино фільтрують і стабілізують.
- Перед тим як напій розіллють по пляшках, зразок його відправляють у лабораторію, щоб перевірити відповідність стандартам.
На виході отримують молоде легке свіже шампанське, з гармонійним збалансованим смаком і чистим ароматом білих квітів. Далі продукт розливається по пляшках із синього скла. Ефектна упаковка робить його помітним на полицях у винних магазинах. А букет, що запам'ятовується, - популярним супроводом будь-якого свята. Традиційно в ресторанах і на званих вечерях подають ігристе вино Latinium в охолодженому до 9-11 градусів вигляді. За такої температури букет розкривається максимально повно. Недопиту пляшку шампанського зберігають у холодильнику не більше ніж 24 години, щільно закривши її пробкою.
Гастрономічні поєднання
Алкогольний напій стане гарним супроводом романтичного вечора, пляжної вечірки, дружньої зустрічі. Легке освіжаюче вино з приємним фруктовим букетом добре пасує до різних страв і закусок. Його можна подати як самостійний аперитив, за обідом або вечерею до страв із морепродуктів, білого м'яса. Добре підходить Latinium до баранини, м'яса кролика, дичини. Салати - легкі, середземноморської кухні. Бутерброди - з м'ясом птиці, червоною рибою, креветками. Вдалим доповненням до вина як дижестива стануть садові фрукти, мармелад, мигдальне печиво, солодкі горіхи - фундук, кеш'ю, кедрові.
Купити ігристе вино Latinium і легкі закуски до нього пропонує маркет важливих штук Маудау. Оформити замовлення можна на сайті компанії, доставка замовлень здійснюється по Україні "Новою Поштою" протягом 1-2 днів.

