Смачна гаряча піца доречна на столі з будь-якого приводу. Щоб не помилитися з вибором страви, потрібно замовити її на https://khmelnitskiy.monopizza.com.ua/ru, скориставшись кількома лайфхаками.

Порада 1: визначитися з уподобаннями
Щоб не залишити нікого голодним, краще заздалегідь уточнити вподобання тих, хто їстиме піцу.
Так, страву з гострою або пряною начинкою, як-от "Пепероні" або "Фермерська", не варто замовляти для дітей. Для них краще взяти піцу з ніжним вершковим смаком, таку як "5 сирів" або з грушею і дор блю.
Для вегетаріанців також є відповідні варіанти: "Маргарита" або з крем-сиром і запеченим перцем.
Порада 2: скористатися можливістю заздалегідь зробити замовлення
Якщо піца буде частуванням для гостей, то краще заздалегідь подбати про її доставку. У Monopizza попередньо приймають замовлення на будь-яку суму не пізніше, ніж за 1 годину до передбачуваного часу отримання.
Порада 3: замовляти піцу, у свіжості якої немає сумніву
У піцерії кожну страву починають готувати тільки після того, як замовник підтвердить заявку телефоном. Тому не потрібно переживати, що піца виявиться несвіжою.
У Monopizza страву завжди привозять гарячою. Щойно піцу дістають із печі, її перекладають у коробку зі спеціальним шаром, що утримує тепло. Під час перевезення упаковка знаходиться в термосумці.
Піцу доставляють швидко: час очікування становить близько години, залежно від віддаленості адреси. Замовлення від 150 гривень привезуть без додаткової плати.
Порада 4: змінити начинку на свій смак
Не багато закладів дають змогу скоригувати начинку страви з меню. У "Монопіці" дають таку можливість. За бажання клієнт збільшує кількість певного інгредієнта.
Так, ті хто полюбляє соковиту піцу, де багато сиру, або побільше м'яса, можуть додати до замовлення відповідні позиції з вкладки "Додатково".
Порада 5: оцінити роботу закладу
Щоб піца була смачною, у ресторані мають дотримуватися певних вимог. У Monopizza діють такі правила:
- Використовувати тільки якісні інгредієнти. Тісто замішується на оливковій олії без додавання соняшникової. Сири, м'ясні вироби та інші продукти закуповують тільки від сертифікованих виробників.
- Суворо стежити за термінами придатності та умовами зберігання.
Усю роботу на кухні повністю автоматизовано. Тому ризик помилок під час приготування зведений до мінімуму.
Для ресторану важливо не тільки смачно готувати, а й викликати прихильність до себе клієнтів. Щоб залучити нових і порадувати старих замовників, проводять спеціальні акції. У Monopizza регулярно роблять вигідні пропозиції. Дізнатися про них можна на сайті ресторану або в соціальних мережах.

