Лайфхаки як завжди вибирати смачну піцу у Хмельницькому

Смачна гаряча піца доречна на столі з приводу. Щоб не помилитися з вибором страви, потрібно замовити її на https://khmelnitskiy.monopizza.com.ua/ru , скориставшись кількома лайфхаками.

Лайфхаки як завжди вибирати смачну піцу у Хмельницькому

Порада 1: визначитися з перевагами

Щоб не залишити нікого голодним, краще заздалегідь уточнити переваги тих, хто їстиме піцу. 

Так, страву з гострою чи пряною начинкою, як «Пепероні» чи «Фермерська», не варто замовляти для дітей. Для них краще взяти піцу з ніжним вершковим смаком, таку як «5 сирів» або з грушею та дор блю.

Для вегетаріанців також є відповідні варіанти: «Маргарита» або з крем-сиром та запеченим перцем.

Порада 2: скористатися можливістю наперед зробити замовлення

Якщо піца буде частуванням для гостей, то краще заздалегідь подбати про її доставку. У Monopizza попередньо приймають замовлення на будь-яку суму не пізніше ніж за 1 годину до очікуваного часу отримання.

Порада 3: замовляти піцу, у свіжості якої немає сумніву

У піцерії кожну страву починають готувати лише після того, як замовник підтвердить заявку по телефону. Тому не потрібно переживати, що піца виявиться несвіжою.

У Monopizza страву завжди привозять гарячою. Як тільки піцу дістають із печі, її перекладають у коробку зі спеціальним шаром, що утримує тепло. Під час перевезення упаковка знаходиться у термосумці.

Піца доставляється швидко: час очікування становить близько години, залежно від віддаленості адреси. Замовлення від 150 гривень привезе без додаткової плати.

Порада 4: змінити начинку на свій смак

Не багато закладів дають змогу скоригувати начинку страви з меню. У «Монопіцці» дають таку нагоду. За бажання клієнт збільшує кількість певного інгредієнта.  

Так, ті хто любить соковиту піцу, де багато сиру, або більше м'яса, можуть додати до замовлення відповідні позиції із вкладки «Додатково».

Порада 5: оцінити роботу закладу

Щоб піца була смачною, у ресторані повинні дотримуватись певних вимог. У Monopizza діють такі правила:

  • Використовувати лише якісні інгредієнти. Тісто замішується на оливковій олії без додавання соняшникової. Сири, м'ясні вироби та інші продукти закуповують лише сертифікованих виробників.
  • Строго слідкувати за термінами придатності та умовами зберігання. 

Вся робота на кухні повністю автоматизована. Тому ризик помилок під час приготування зведений до мінімуму.

Для ресторану важливо не тільки смачно готувати, а й привертати до себе клієнтів. Щоб залучити нових та порадувати старих замовників, проводять спеціальні акції. У Monopizza регулярно роблять вигідні пропозиції. Дізнатися про них можна на сайті ресторану або у соціальних мережах.

[rainmaker_form id="36985"]

Повернися живим