Пряні оладки з гарбуза

Пряні оладки з гарбуза

Що може бути краще, ніж приготовлені чудовим недільного ранку пряні оладки з гарбуза. До того ж цей чудовий сніданок гарний не лише у вихідні дні, а й у будні. Солодкі, пишні, ситні та ароматні, оладки з гарбуза будуть корисні не лише дорослим, а й дітям. Відмінна альтернатива сніданку, якщо вам трохи набридли каші. Спробуйте приготувати такі оладки за нашим рецептом.

Пряні оладки з гарбуза

Цей рецепт розрахований на 6 порцій. Загальний час приготування – 40 хвилин.

Складові:

  • Молоко – 1,5 склянки;
  • Гарбузове пюре – 1 чашка;
  • Яйця – 1 шт;
  • Рослинна олія – 2 ст. ложки;
  • Оцет – 2 ст. ложки;
  • Борошно - 2 чашки;
  • Цукор (можна коричневий) – 2 ст. ложки;
  • Розпушувач – 2 ч. ложки;
  • Сода – 1 ч. ложка;
  • мелений запашний перець - 1 ч. ложка;
  • мелена кориця - 1 ч. ложка;
  • Молотий імбир -? ч. ложки;
  • Сіль -? ч. ложки.

Приготування оладок із гарбуза:

1. В одній мисці змішайте молоко, гарбузове пюре, яйце, олію та оцет. В іншу миску всипте борошно, цукор, розпушувач, соду, запашний перець, корицю, імбир, сіль і все перемішайте. Після чого з'єднайте вміст мисок і ретельно перемішайте разом.

Це цікаво

2. Розігрійте на середньому вогні сковороду, влийте в неї масло|мастило| і смажте оладки з|із| гарбуза, як звичайні оладки, зачерпуючи великою ложкою тісто і наливаючи на сковороду. Підсмажте оладки з гарбуза по обидва боки до рум'яного кольору.

Готові оладки гарбуза подавайте гарячими, поливаючи їх медом або фруктовим сиропом.

Смачного!

Теги:

[rainmaker_form id="36985"]

Повернися живим