Пряні оладки з гарбуза

Пряні оладки з гарбуза

Що може бути краще, ніж приготовані чудовим недільним ранком пряні оладки з гарбуза. До того ж цей чудовий сніданок гарний не тільки у вихідні дні, а й у будні. Солодкі, пишні, ситні й ароматні, оладки з гарбуза будуть корисні не тільки дорослим, а й дітям. Чудова альтернатива сніданку, якщо вам злегка набридли каші. Спробуйте приготувати такі оладки за нашим рецептом.

Пряні оладки з гарбуза

Цей рецепт розрахований на 6 порцій. Загальний час приготування 40 хвилин.

Інгредієнти:

  • Молоко - 1,5 склянки;
  • Гарбузове пюре - 1 чашка;
  • Яйця - 1 шт;
  • Рослинна олія - 2 ст. ложки;
  • Оцет - 2 ст. ложки;
  • Борошно - 2 чашки;
  • Цукор (можна коричневий) - 2 ст. ложки;
  • Розпушувач - 2 ч. ложки;
  • Сода - 1 ч. ложка;
  • Мелений духмяний перець - 1 ч. ложка;
  • Мелена кориця - 1 ч. ложка;
  • Мелений імбир - ? ч. ложки;
  • Сіль - ? ч. ложки.

Приготування оладок із гарбуза:

1. В одній мисці змішайте молоко, гарбузове пюре, яйце, олію та оцет. В іншу миску всипте борошно, цукор, розпушувач, соду, запашний перець, корицю, імбир, сіль, і все перемішайте. Після чого з'єднайте вміст мисок і ретельно перемішайте все разом.

Це цікаво

2. Розігрійте на середньому вогні сковорідку, влийте в неї олію та смажте оладки з гарбуза, як звичайні оладки, зачерпуючи великою ложкою тісто та наливаючи на сковорідку. Підсмажте оладки з гарбуза з обох боків до рум'яного кольору.

Готові оладки з гарбуза подавайте гарячими, поливаючи їх медом або фруктовим сиропом.

Смачного!

Теги:

Повернись живим